Lite Musik

Leda Lede-intan Rahma Angklung Remix Oashu Id - Jbbc. MENUNGSO ORA TOTO tekomlaku official Cipt. Mohon untuk tidak reupload karya saya kecuali ada izin langsung chanel partner jangan lupa di subscribe ojo mung ndelok tok original music video.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [9.14 MB]

Judul: leda lede-intan rahma angklung remix oashu id - jbbc
Durasi: 6:31 Minutes
Size: 9.14 MB
Diputar: 3454680

Soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke phendak dino anane mung rame wae aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno Gusti tulung aku ikhlas orapopo. Pas wingi kowe mblenjani janji ra tak tangisi jo meneh tak gondeli tak nei ati ora ngerteni dasare kowe randue ati. Nong sepine angin wengi Isun rasakno kangen iki Kangen hang keliwat jeru Nong awak riko nong awak riko Nong sepine angin dalu Nggarai sun sing biso turu Suwi sing tau ketemu Suwi sing tau ketemu Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken.

Ngangen Angklung Remix Santuy Oashu Id Jbbc

Aku sing nresnani jare meh ngancani malah ngeliyo ati. Pas wingi kowe mblenjani janji ra tak tangisi jo meneh tak gondeli tak nei ati ora ngerteni dasare kowe randue ati. Soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke phendak dino anane mung rame wae aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno Gusti tulung aku ikhlas orapopo. Cindi cintya dewi maaf atas video nya tak blurr ya mek pingin ngeblurr ae bro bantu subcribe lurr JBBC official.

[6:31 min] of download lagu leda lede-intan rahma angklung remix oashu id - jbbc mp3 trending

Soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke phendak dino anane mung rame wae aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno Gusti tulung aku ikhlas orapopo. Cindi cintya dewi maaf atas video nya tak blurr ya mek pingin ngeblurr ae bro bantu subcribe lurr JBBC official. Pas wingi kowe mblenjani janji ra tak tangisi jo meneh tak gondeli tak nei ati ora ngerteni dasare kowe randue ati. Aku ning kene mbok sepeleke ra tau nggatheke aku sing meduleke kowe kui cen menungso oratoto.