Lite Musik

Happy Asmara - Ku Puja Puja Official. Aktifkan RBT dengan cara. Ketik 53021896 Kirim ke 808 happyasmara losdol selosaktirecords Streaming on.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [6.85 MB]

Judul: happy asmara - ku puja puja official
Durasi: 4:53 Minutes
Size: 6.85 MB
Diputar: 15169776

Ketik LOSJP Kirim ke 1212 I sat. Mastering. Los Dol Composer.

Happy Asmara - Los Dol Official Music Video

Happy Asmara Title. Ketik 1000572 kirim ke 1212 T sel. Iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu Tak gawe los dol blas aku ra rewel Nyanding sliramu sing angel disetel Tutuk tutukno chatingan karo wong liyo Rapopo aku ra gelo Kok tutup tutupi nomere mbok ganti Firasat ati angel diapusi Senajan mbok ganti tukang las bakul sayur lan tukang gas Titeni bakale ngerti Reff Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan mas elingo yen mantan nakokno Kabarmu tandane Iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu Kok tutup tutupi nomere mbok ganti Firasat ati angel diapusi Senajan mbok ganti tukang las bakul sayur lan tukang gas Titeni bakale ngerti Reff Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan mas elingo yen mantan nakokno Kabarmu tandane Iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu Artis. Happy Asmara Tak Mampu.

[4:53 min] of download lagu happy asmara - ku puja puja official mp3 gratis

Iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu Tak gawe los dol blas aku ra rewel Nyanding sliramu sing angel disetel Tutuk tutukno chatingan karo wong liyo Rapopo aku ra gelo Kok tutup tutupi nomere mbok ganti Firasat ati angel diapusi Senajan mbok ganti tukang las bakul sayur lan tukang gas Titeni bakale ngerti Reff Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan mas elingo yen mantan nakokno Kabarmu tandane Iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu Kok tutup tutupi nomere mbok ganti Firasat ati angel diapusi Senajan mbok ganti tukang las bakul sayur lan tukang gas Titeni bakale ngerti Reff Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan mas elingo yen mantan nakokno Kabarmu tandane Iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu Artis. Happy Asmara Tak Mampu. Tsoe Rec Mixing. Studio.